Apríl v znamení športu!

5. 5. 2017

V sobotu, 22. apríla 2017 sa v meste Martin uskutočnili dve krásne športové akcie, pri ktorých bol aj VITAR SLOVAKIA. Aj napriek nepriaznivému počasiu to účastníkov cyklistického závodu JARNÝ ŠPRINT neodradilo a venovali tak upršanú sobotu sebe a svojej rodine. Detskí účastníci si vychutnávali ovocné nápoje CAPRI-SONNE a pre dospelých cyklistov boli v tombole nachystané tri darčekové koše plné našich vitamínov.

V tom istom čase sa v priestoroch Jesseniovej fakulty lekárskej v Martine konala každoročná úspešná akcia MARTINSKÝ FONENDOSKOP, ktorej sa pravidelne zúčastňujú študenti medicíny z rôznych kútov Slovenska, Čiech či sveta. Fakultu navštevuje množstvo nórskych študentov, pre ktorých je spomínaná akcia tradíciou. Vytvorené družstvá súťažia v niekoľkých športoch - volejbal, hádzaná, hokejbal...

Podobne, ako Jarný Šprint, sme aj túto skvelú akciu podporili našimi produktami. Veľmi pozitívne reakcie študentov vyvolal VYPROŠŤOVÁK, ktorý sa po náročnom dni určite hodil. Ďalej sme odovzdali ovocné nápoje CAPRI-SONNE a takisto sme pre víťazov zabezpečili prísun všetkých dôležitých výživových doplnkov v podobe darčekových košov.

Veď to je predsa VITAR! 

My POMÁHAME ĽUĎOM VIESŤ ZDRAVŠÍ ŽIVOT!