Prichádzame s Vitar EKO Friendly radou výživových doplnkov – zoznámte sa!

8. 9. 2020

Chceme určovať nové trendy v obore a reagovať na aktuálne podnety. Preto prichádzame s úplne novou a unikátnou radou výživových doplnkov v ekologicky šetrnom balení. Päť nových vitamínov, minerálnych látok, ale aj laktobacilov alebo rastlinných extraktov nájdete pod značkou Vitar na našom e-shope a od septembra aj v lékárňach. 

Produkty tejto rady sú balené do materiálov, ktoré kladú dôraz na ekologickosť a na minimum zvyškového odpadu.

  • Krabičky sú vyrobené zo 100% recyklovateľného materiálu, používajú tiež ekologické farby tlače.
  • Kapsuly, vyrobené z rastlinnej celulózy, sú zabalené do ekologicky šetrných vrecúšok, ktoré nahrádzajú blistre.
  • Vrecúško je uzatvárateľné pomocou dreveného štipčeka.

Pri obalových materiáloch  Vitar EKO Friendly rady tak platí snaha o čo najvyšší stupeň recyklovateľnosti. Kde nebolo možné taký materiál použiť z dôvodu legislatívy či technológie spojenej s výrobou a distribúciou potravín (výživové doplnky), volili sme variantu zaťažujúcu životné prostredie čo najmenej, aby sme  minimalizovali objem vyprodukovaného odpadu. To všetko robí z rady Vitar EKO Friendly výnimočný projekt v oblasti výživových doplnkov.

Zaujímavosťou novej formy obalov rady  Vitar EKO Friendly je  kvet života vytlačený na vnútornej strane krabičky. Jedná sa o jeden z najstarších grafických symbolov zobrazovaný vo všetkých kultúrach po celom svete, ktorý znázorňuje základné formy priestoru a času a jednotu života a duše. „Chceli sme dať našim novým výživovým doplnkom ešte vyššiu pridanú hodnotu v podobe energie, ktorú  v nich kvet života zanechá,“ vysvetľuje generálny riaditeľ VITARu Vladimír Polášek.

 Vitar EKO

Aké produkty v tejto rade nájdete?

  • Kolagén Forte obsahuje 200 µg natívneho kolagénu typu II, kolagén typu I, kolagénne peptidy, vitamín C, a extrakt z Boswellia serrata.
  • Laktobacily Forte so 4 kmeňmi baktérií, vitamínom C a inulínom.
  • Detox so silnou dávkou extraktu z ostropestreca mariánskeho, vitamíny skupiny B a ďalšími aktívnymi látkami.
  • Horčík Aquamin Mg s obsahom 227 mg Aquaminu Mg, ktorý je získavaný z mora, horčíku a vitamínu B6.
  • B- komplex predstavuje skupinu 8 vitamínov skupiny B obohatenú o vitamín C.

Všetkých päť výživových doplnkov ponúka vysokú kvalitu a starostlivo zostavené receptúry postavené na certifikovaných surovinách. Nájdete ich postupne v lekárňach a na našom e-shope www.nasevitaminy.sk