Vianočné tipy pre maminy

7. 12. 2023

Za necelý mesiac je tu Štedrý večer a prípravy na vianočné sviatky už sú v plnom prúde. My vám ponúkame tipy na praktické vianočné darčeky, ktoré potešia a najmä pomôžu. Začíname tými, z ktorých budú mať radosť všetky maminy alebo iné dôležité ženy vášho života.


Revitalon

Vlasy sú koruna krásy, takže doplnky z tejto rady urobia radosť každej maminke. Dopriať im môžete komplexný výživový doplnok Revitalon Forte s 16 účinnými látkami pre vlasovú výživu zvnútra, aj Revitalon vlasové sérum pre dodanie potrebných látok pre rast vlasov alebo Revitalon Kofeínový šampón pre pravidelnú starostlivosť o vlasy, aby boli silné a krásne. Určite odporúčame aj novinku, Revitalon Morský kolagén vo forme lahodného drinku s malinovo-višňovou príchuťou pre krásnu a zdravím žiariacu pleť.

Horčík

Ideálny darček, ktorý môže mať podobu šumivých či klasických tabliet, aj sypkej formy v jednorazových vrecúškach (stick pack). V lekárňach zoženiete kvalitné doplnky s magnéziom pod značkou Vitar alebo Revital. Dostatočné množstvo horčíku chýba až tretine slovenskej populácie, pričom sa táto minerálna látka podieľa zhruba na 300 reakciách v ľudskom tele.

Šumivé vitamíny

Spestrenie pitného režimu v mnohých príchutiach a druhoch pre každý deň. Chutný nápoj obsahuje dôležité mikroživiny (vitamíny, minerálne látky), ktoré podporia imunitu a celkovo aj vitalitu organizmu. My odporúčame šumáky Revital, ktoré sú na trhu už od roku 1990, čo svedčí o ich dlhodobej obľube.  

 Vitamíny

Dá sa povedať, že tie sa hodia vždy, zvlášť behom zimných mesiacov, kedy je náš imunitný systém pod zvýšeným náporom. Ako perfektný darček poslúžia napr. vitamíny z rady Vitar EKO, ktoré sú šetrnejšie k životnému prostrediu vďaka použitým materiálom. Kapsuly sú navyše vegánske a majú výborné zloženie. Siahnuť môžete napríklad po B-komplexe, Horčíku, Kolagéne, Laktobaciloch alebo Detoxe.